FOTO - Omagiu adus fetiției ucisă de o mașină la Cisnădie. Colegii au aprins lumânări

Colegii fetiței decedată la Cisnădie au aprins lumânări și au adus flori la locul unde a avut loc tragedia. Zeci de lumânări au fost aduse, alături de o jucărie și o fotografie cu fetița ucisă în accidentul de marți după amiază.

Micuța în vârstă de opt ani va fi înmormântată vineri, acasă la Cisnădie. Locul unde aceasta a fost lovită în plin de o mașină a devenit unul de veghe. Zeci de lumânări au fost aprinse de cunoștințe, foști colegi sau oameni impresionați de acest caz. Colegii de clasă au mers și ei și au aprins o lumânare.
VEDEȚI AICI FOTO DE LA ACCIDENT!
Reamintim că marți, fetița se afla într-un grup de copii care se întorceau de la școală. Se jucau și din joacă a ajuns pe carosabil. În acel moment a venit autoturismul Ford, condus de tânărul de 19 ani. FOTO - Omagiu adus fetiției ucisă de o mașină la Cisnădie. Colegii au aprins lumânăriA fost lovită în plin, apoi de pe capotă după aproximativ 30-40 metri a ajuns sub roți, mașina intrând între timp pe contrasens.
CITEȘTE ȘI: Poliția cere înființarea de treceri de pietoni pe strada unde a murit o fetiță la Cisnădie
Autoturismul a ajuns pe trotuarul opus, oprind la câțiva centimetri de alte două vehicule oprite. Din păcate fata a alunecat și a ajuns sub FORD, fiind strivită.

Ultima oră

Comentariul meu