video foto - locatari evacuați de pe strada crișanei. se prăbușește o casă

Mai mulți locatari au fost evacuați pe strada Crișanei la numărul opt. Imobilul care a fost avariat de o explozie în 28 aprilie stă să se prăbușească.

Autoritățile au decis ca toți locatarii de la numărul 8, pe strada Crișanei, să fie evacuați joi dimineață. Decizia s-a luat pentru că imobilul dinspre stradă este în pericol să se prăbușească. video foto - locatari evacuați de pe strada crișanei. se prăbușește o casăAcesta a fost grav afectat de o explozie avută loc în 28 aprilie, atunci când din cauza unei acumulări de gaze.

YouTube video

video foto - locatari evacuați de pe strada crișanei. se prăbușește o casăAtunci o femeie în vârstă de 82 de ani a fost rănită și a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.video foto - locatari evacuați de pe strada crișanei. se prăbușește o casă
La fața locului s-a deplasat joi dimineață o echipă de experți, după ce bucăți din imobil au început să se desprindă și au ajuns pe stradă.video foto - locatari evacuați de pe strada crișanei. se prăbușește o casă Imobilul a fost sigilat de către autorități, iar poliția locală a împrejmuit zona cu garduri de protecție.

Ultima oră

Comentariul meu