video - foto câini maltratați într-un adăpost infect la mârșa. imagini greu de închipuit

Reprezentanta unui ONG pentru animale din Brașov a făcut o descoperire macabră în județul Sibiu. Tânăra a găsit peste 10 câini care erau închiși și maltratați în adăpostul public Avrig.

Ceea ce veți vedea în imaginile video de mai jos o să vă revolte cu siguranță. Georgiana Neagu, reprezentantă a ONG-ului ’’SOS ARMS Saving orphaned souls – Animal rescue mission Sheila’’, a descoperit întâmplător un adăpost public de câini pe raza Avrigului. Acesta funcționează sub jurisdicția primăriei orașului, în colonia Mârșa. Ma exact într-o zonă dezafectată a uzinei de aici. Tânăra a plecat în căutarea unui câine dispărut la Victoria (Brașov) și așa a descoperit acest adăpost. Acolo a găsit 12 câini care erau maltratați și au fost bătuți. De altfel unul dintre ei a și murit în timp ce aceasta încerca să îl ducă de urgență la un veterinar.

’’Acest loc a fost mereu un loc al groazei..Se afla la cativa kilometri de AVRIG in Marsa, foarte departe prin padure la o fosta Uzina … Este foarte greu de gasit. Nu există nici un indicator… Ajung sufletele nimanui condamnate la moarte grea. Acest loc a fost inchis si toti cainii au fost preluati de o organizatie din Sibiu care au gasit 50 de caini in conditii mizere, toti bolnavi, boli virale si altele… De pe o zi pe alta au fost cu 8 mai putini.. video - foto câini maltratați într-un adăpost infect la mârșa. imagini greu de închipuitCe s-a intamplat Dumnezeu cu mila. S-a propus o colaborare cu o Asociatie din Germania care a fost refuzata. Ulterior acestia si-au facut adapost la 5 minute distanta de acest loc al groazei. (..) Daca acesti 12 caini capturati inainte cu o zi si arata in acest fel a doua zi.. IMAGINATI-va incompetenta acestora …Adaposturile de animale trebuie administrate de iubitori de animale, ong-uri…Suntem atat de departe de civilizatie…’’, spune tânăra în descrierea imaginilor postate pe contul său de Facebook.

’’Se pare ca aici a mai fost adapost de caini. Si DSV SIBIU se pare ca accepta redeschiderea cu aceeasi incompetenti la administrare ,,,Ma intreb care va fi justificarea lor la cele petrecute doar din a doua zi de redeschidere.. Eu nu neg faptul ca astfel de lucruri se intampla in locuri supraglomerate de caini, insa sa fi indiferent total si sa nu vezi o urgenta e inadmisibil! Si justificarea e demna de toate culmile: ..sangele in care zacea amarata fiind „vopsea” pentru ca tocmai au zugravit din spusele reprezentatului Primarie Avrig ….PERETII FIIND ALBI totusi…Nu va straduiti sa intelegeti …Mintea joaca feste atunci cand e imbibata in altceva decat lichid cefalorahidian….Sunt inca fara cuvinte si imi este rusine ca fac parte din rasa umana…’’, mai spune aceasta.

Vedeți imagini mai sus.

Ultima oră

Comentariul meu