Poliția cere înființarea de treceri de pietoni pe strada unde a murit o fetiță la Cisnădie

În urma nefericitului eveniment din 8 mai conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a dispus înființarea unei comisii formată din polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Poliției Orașului Cisnădie, care să analizeze întregul ansamblu de factori care au dus la producerea accidentului mortal.

Ca prim demers al activităților specifice, în scopul prevenirii producerii altor evenimente rutiere, în cursul acestei zile, polițiștii vor înainta Primăriei Orașului Cisnădie solicitarea de înființarea pe strada Lungă a unei sau unor treceri de pietoni, dar și scăderea limitei maxime de viteză admisă de la 50 la 30 km/h, în funcție de configurația zonei și riscurile rutiere existente în acest moment.

CITEȘTE ȘI: FOTO de la accidentul mortal din Cisnădie – Fetița a fost lovită în plin în timp ce se juca
„Menționăm faptul că, în ultimul an, pe strada Lungă din orașul Cisnădie, nu s-au produs accidente rutiere soldate cu victime, ceea ce nu a determinat demersuri din partea polițiștilor în a solicita modificări pe linie de sistematizare a zonei.

VEDEȚI AICI FOTO DE LA ACCIDENT!
Totodată, adresăm părinților recomandarea de a supraveghea minorii în timpul liber când se joacă în apropierea părții carosabile, de a-i însoți în drumul spre sau dinspre școală și de a-i instrui cu privire la regulile de traversare a drumului”, spun cei de la IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: FOTO Accidentul de la Cisnădie – Fetița a murit la spital. Oamenii fac scandal!
„Polițiștii sibieni transmit condoleanțe familiei fetiței decedate în urma accidentului rutier, produs, la data de 8 mai, în localitatea Cisnădie”, se mai arată în informarea remisă către Ora de Sibiu, de IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu