foto de la accidentul mortal din cisnădie - fetița a fost lovită în plin în timp ce se juca

Fetița de opt ani care a murit în urma accidentului de marți după amiază pe strada Lungă din Cisnădie, a fost târâtă pe o distanță de aproape 70 de metri. Șoferul fără experiență la volan s-a pierdut și nu a reușit să mai frâneze.

Gravul accident de la Cisnădie trage un semnal de alarmă din mai multe puncte de vedere. În apropiere de locul în care s-a produs tragedia funcționează și o unitate de învățământ. Totuși pe strada Lungă, nu există treceri de pietoni în apropiere de această școală, lucru semnalat și de cisnădieni, după producerea acestui eveniment rutier.
CITEȘTE ȘI: FOTO Accidentul de la Cisnădie – Fetița a murit la spital. Oamenii fac scandal!
Târâtă câțiva zeci de metri
Fetița se afla într-un grup de copii care se întorceau de la școală. Se jucau și din joacă a ajuns pe carosabil. În acel moment a venit autoturismul Ford, condus de tânărul de 19 ani. foto de la accidentul mortal din cisnădie - fetița a fost lovită în plin în timp ce se jucaA fost lovită în plin, apoi de pe capotă după aproximativ 30-40 metri a ajuns sub roți, mașina intrând între timp pe contrasens. Autoturismul a ajuns pe trotuarul opus, oprind la câțiva centimetri de alte două vehicule oprite. Din păcate fata a alunecat și a ajuns sub FORD, fiind strivită. foto de la accidentul mortal din cisnădie - fetița a fost lovită în plin în timp ce se jucaA suferit multiple răni, ea fiind în comă în momentul în care a fost preluată de SMURD. După două ore medicii de la Spitalul de Pediatrie au declarat decesul, încercările acestora de a îi salva viața fiind sortite eșecului.foto de la accidentul mortal din cisnădie - fetița a fost lovită în plin în timp ce se jucaLipsa de experiență a șoferului (avea permis de aproximativ un an), a făcut ca acesta să se piardă la volan, la locul tragicului eveniment nefiind găsite urme de frânare.foto de la accidentul mortal din cisnădie - fetița a fost lovită în plin în timp ce se juca Tânărul nu era băut și este originar din Cisnădie.

Ultima oră

Comentariul meu