video lăutarul care și-a bătut nevasta se căiește - ”eram beat. am vrut să vadă toată lumea”
Cornel alături de femeia despre care spune că este viața sa. FOTO - Popa de la Medias - profil public Facebook

Filmulețul LIVE la momentul întâmplării, postat de lăutarul cunoscut ca ”Popa de la Mediaș”, în care își lovea soția, a devenit viral. De ce a făcut acest gest nu era foarte clar la acel moment, dar acum după ce lucrurile s-au așezat…adevărul a ieșit la iveală.

VEZI AICI FILMULEȚUL DE PE FACEBOOK

”E adevărat că am bătut-o”
Cornel Moldovan recunoaște nonșalant că și-a lovit soția, așa cum acest gest ar fi cel mai firesc din lume. Și în accepțiunea lui e normal să fie așa, atunci când există o explicație. Și explicația vine puțin alambicat, dar după un pic de concentrare se ajunge la capătul problemei.
”Păi de vină a fost cumnată-mea. Că ea și-a lăsat copila de trei ani în parcare, cu un nepot de 6 ani. Și el a adus-o la noi, că mă-sa a lăsat-o acolo, ea așa face. Pe unde merge lasă copila. Și noi eram toi beți- și eu, și nevastă-mea, și socră-mea. Și când ne-am trezit și am văzut copila m-am enervat. Așa că am chemat poliția, să o ia, să facă ceva”, povestește Cornel Moldovan.
Lăutarul spune că poliția a venit, apus câteva întrebări și a plecat. ”A venit poliția, ne-a întrebat cine suntem, cine e copila, ce caută la noi. Și nevastă-mea, beată cum era, de frică să nu ia copila, a zis că soră-sa a fugit că eu am vrut să mă dau la ea”, spune Cornel Moldovan.

”Am făcut live să vadă toată lumea”
Lăutarul din Mediaș spune că îi pare rău că și-a bătut nevasta, și mai ales că a făcut un eveniment din asta în direct, pe Facebook. ”Păi eu garantez că dacă nu eram băut nu făceam asta. Dar am făcut-o ca să mă răzbun pentru ce a spus la poliție. Păi a mințit, cum să spună ea așa ceva? Și am făcut live, e adevărat, dar am făcut să vadă toată lumea de ce e scandal la noi în casă. Că e din cauza lui cumnată-mea, cu copila…Copiii aia nu sunt ai mei, noi nu avem copii. A venit Protecția Copilului, a venit poliția, le-am spus la toți același lucru. Cumnată-mea e de vină”, trage concluzia ”Popa de la Mediaș”

Că e cumnata sau alcoolul de vină, cine știe….până una alta Protecția Copilului a demarat o anchetă pentru că actele de violență s-au petrecut în fața unor minori(Citește aici), iar Cornel Moldovan este cercetat de polițiști pentru violență în familie(Citește aici). Asta chiar dacă soția lui nu a depus vreo plângere, că ”nu s-a mai întâmplat așa ceva, decât o dată…demult. Și pentru că problema nu a fost că m-a bătut, că dacă chiar a vrut să mă bată, i-am zis…măcar să nu fi pus pe facebook”.

 

Ultima oră

Comentariul meu