video csu sibiu e în semifinale! calificare după un meci de infarct la craiova
Foto: CSU Sibiu - Pagina Oficială de Facebook

CSU Sibiu a reușit să se impună în meciul al treilea al sfertului de finală din campionatul național. Echipa lui Dan Fleșeriu s-a impus cu 84-85 (25 – 22 24 – 25 14 – 17 21 – 21) și s-a calificat în semifinale.

Meci perfect pentru CSU Sibiu. Echipa noastră favorită a reușit să se califice în semifinale în play-off, după ce a câștigat și cea de a III-a partidă cu cei de la SMC U Craiova.
Gazdele au controlat jocul doar în primul sfert, când s-au și impus cu 25-22. Chiar și fără Laser, lăsat acasă pentru că i-a născut soția, Cooper&Co au revenit în joc și au ținut aproape de Craiova, gazdele având la pauza mare două puncte avantaj. Sfertul trei a fost al Sibiului. CSU a trecut la conducere pe tabelă și s-a intrat în ultimele 10 minute. S-a mers cap la cap, până în minutul 35. Craiova a trecut la conducere și se părea că are puterea să învingă, dar băieții lui Dan Fleșeriu au restabilit egalitatea, 83-83, când mai erau 23 de secunde joc. Pratt a avut apoi două libere și s-a făcut 83-85. Craiovenii au avut două libere când mai erau 12 secunde de joc. Au marcat una, iar Kinnard II a recuperat și ne-a adus bucuria și victoria mult așteptată.
S-a terminat 84-85 și CSU așteptă acum să vadă cu cine o să joace în turul următor, seria dintre Oradea și Pitești fiind una imprevizibilă până acum.

CSU:
Davis 16, Capers 17, Pratt 16, Dragoste 4, Paliciuc 6, Cooper 15, Kinnard II 11.

Ultima oră

Comentariul meu