update video foto – mașini avariate de bucăți căzute de pe o clădire pe strada ioan rațiu

Mai multe autoturisme au fost avariate marți după amiază pe strada Ion Rațiu din Sibiu. Bucăți desprinse dintr-o clădire au căzut pe autoturisme.

UPDATE – Perimetru izolat de poliție

UPDATE 3 – Amendă pentru proprietari
”Poliția Locală a constatat la fața locului că s-au desprins bucăți din stucatura clădirii care au căzut pe trotuar și pe o mașină parcată în față, fără a rezulta în rănirea unor persoane. Neîngrijirea corespunzătoare a imobilului reprezintă o contravenție și de aceea Poliția Locală va aplica o sancțiune contravențională sub formă de avertisment. De asemenea, proprietarii au fost somați să ia măsuri urgente pentru a repara fațada”, spun cei de la primăria Sibiu.

YouTube video

UPDATE 2 – Două mașini avariate
ISU anunță că un echipaj de pompieri intervine în zonă pentru îndepărtarea tiglelor de pe acoperis. Două autoturisme au fost avariate. Fără victime.

UPDATE 1 – Zonă izolată de poliție
La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică în vederea izolării perimetrului, iar conducătorii auto au fost îndrumați să se adreseze biroului rutier pentru a li se elibera autorizația de reparație.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Incidentul s-a petrecut la scurtă distanță de Facultatea de Științe din Sibiu. Mai multe autoturisme parcate în zonă au fost avariate de bucăți căzute de pe un imobil. update video foto – mașini avariate de bucăți căzute de pe o clădire pe strada ioan rațiu Două autoturisme au suferit avarii majore. La fața locului s-a deplasat și Poliția Locală.

update video foto – mașini avariate de bucăți căzute de pe o clădire pe strada ioan rațiu

Traficul pietonal a fost restricționat pentru a evita și alte accidente.

update video foto – mașini avariate de bucăți căzute de pe o clădire pe strada ioan rațiu

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu