update foto - accident la cisnădie. fetiță rănită a murit la spital

Un grav accident de circulație s-a petrecut pe strada Lungă din Cisnădie. O fetiță de 8 ani a fost lovită de o mașină.

UPDATE 3 – Fetița se juca (FOTO de la ACCIDENT)
Fetița de opt ani care a murit în urma accidentului de marți după amiază pe strada Lungă din Cisnădie, a fost târâtă pe o distanță de aproape 70 de metri. Șoferul fără experiență la volan s-a pierdut și nu a reușit să mai frâneze. VEDEȚI AICI FOTO DE LA ACCIDENT!
CITEȘTE ȘI: FOTO de la accidentul mortal din Cisnădie – Fetița a fost lovită în plin în timp ce se juca

UPDATE 2 – Fetița a murit. Este scandal la Cisnădie
Fetița de opt ani lovită de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani la Cisnădie, a decedat la două ore după accident la spital. Pe rețelele de socializare locuitorii din zona străzii Lungă s-au scandalizat pentru lipsa de treceri de pietoni precum și pentru că autorul accidentului avea viteză. VEDEȚI AICI DETALII ȘI FOTO!
CITIȚI ȘI: FOTO Accidentul de la Cisnădie – Fetița a murit la spital. Oamenii fac scandal!
UPDATE – Fetița este în comă
ISU Sibiu anunță că Smurd C a intervinit în sprijin la ambulanță SAJ B, Cisnadie. ”Este vorba de un copil lovit de mașina, aflat în stare comatoasă. Fetița are traumatism cranio cerebral, fracturi și a fost transportată la la UPU Sibiu”, spun cei de la ISU Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Fata traversa neregulamentar strada moment în care a fost acroșată de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 19 ani. Fetița este grav rănită, a fost transportată inconștientă la spital. Traficul se desfășoară în condiții normale.

Ultima oră

Comentariul meu