tânăr din celebrul caz ''nouă infracțiuni'' arestat de poliție la sibiu - a recidivat la fel!
Foto Arhivă

În luna februarie trei tineri au reușit să doboare un record. Au adunat 9 infraCțiuni la regimul rutier în mai puțin de o oră, pe aceeași stradă și cu aceeași mașină. Acum autoturismul revine în prin plan după ce duminică a fost oprit de polițiști pe strada Dumitru Bagdasar.

CITEȘTE AICI ÎNTÂMPLAREA DIN FEBRUARIE

Era în aceeași ”stare”- neînmatriculat și cu numere de înmatriculare false. Nici cel care conducea mașina nu este necunoscut polițiștilor: este un tânăr de 26 d ani, unul din cei trei care în februarie au adunat cele 9 infracțiuni. Nici acum nu avea permis de conducere. Așa se face că tânărul are noi acuzații pe numele său: conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, față de șofer fiind luată măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Asta după ce săptămâna trecută un alt tânăr implicat în evenimentele din februarie a fost reținut. CITEȘTE DESPRE EL AICI.

După ziua de duminică polițiștii au mai ”săpat” puțin și au aflat că proprietara autoturismului, o sibiancă în vârstă de 41 de ani, i-a încredințat bărbatului autoturismul cunoscând atât faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere, cât și faptul că autoturismul este neînmatriculat și are aplicat un număr fals de înmatriculare.

Astfel, pe numele sibiencei, s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane depsre care cunoaște că nu deține permis, punerea în circulație a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat, respectiv punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu