weekend de mai cu evenimente pe măsură la sibiu. ce facem în oraș
Foto Arhivă

Finalul de săptămână vine la pachet cu relaxare, că după o mini vacanță ce e mai bun de cât un week-end…? Așa că nimic din ce e programat a se întâmpla în Sibiu nu e de ratat, fie că e vreo petrecere, fie că e vorba de un spectacol.

Și ca să începeți week-end-ul cum se cuvine, e neapărată nevoie să treceți pe la Cotton Pub by Night. Distracția începe vineri seara, când DJ JAY- Ko va încinge atmosfera, dar va continua și sâmbătă.weekend de mai cu evenimente pe măsură la sibiu. ce facem în oraș La platane vine Alexander Augustin aka DISCO Biscuit, proaspăt reîntors de la Dubai unde a participat la o mega petrecere. Rezervări se fac la numărul de telefon 0752 26 88 66.weekend de mai cu evenimente pe măsură la sibiu. ce facem în oraș

Hedda Gabler” de Henrik Ibsen se va juca vineri seara pe scena Teatrului Radu Stanca. Spectacolul va începe la ora 19 și durează aproximativ trei ore. Este nerecomandat copiilor sub 14 ani. Prețul unui bilet este de 20 și 25 de lei.

Luna mai este sărbătorită sâmbătă, de la ora 9, în Piața Mare și va continua în Muzeul din Dumbrava.Maifest” este un obicei creștin, care se serbează în luna mai și care, în decursul diferitelor etape culturale istorice a adoptat forme foarte diferite. De regulă se serbează în data de 1 mai sau în primul sfârșit de săptămână din mai. În multe regiuni de această sărbătoare este legată tradiția ridicării unui stâlp împodobit. Elevii școlilor germane din Sibiu prezintă o paradă a portului în Piața Mare, după care se deplasează cu muzică de fanfară împreună cu spectatorii în pădurea Dumbrava.
Acolo are loc spectacolul ansamblurilor de dans școlare, a grupurilor vocale și a întrecerilor sportive.

Diana Ribana, coordonatorul ”Atelierului de creat Povești” îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, la Teatrul Gong. Vor fi două sesiuni, de la ora 10 și 12. Atelierul este recomandat copiilor cu vârste între 6 li 10 ani. Durează 60 de minute, iar un bilet costă 14 lei.weekend de mai cu evenimente pe măsură la sibiu. ce facem în oraș

Tot la Teatrul Gong sunt așteptați micuții, la piesa ”Micii detectivi” după Karl Heinz Wegener. Sâmbătă va fi o reprezentație de la ora 18, iar duminică la ora 11. Spectacolul durează 45 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Bravul soldat Švejk” de Jaroslav Hašek încheie week-endul. Spectacolul se va juca la Teatrul Radu Stanca, duminică de la ora 19. Spectacolul este un one man show de și cu Viorel Rață, ce durează o oră. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu