video - reality show-ul celor de la geanny tattoo. două povești de viață frapante

Geanny Tattoo Reality Show este primul proiect de acest fel din Sibiu, este un proiect în care tatuatorii de la Geanny Tattoo își spun poveștile, iar clienții lor pe cele ale tatuajelor care le marcheză trupul și viața.

Fiecare are un motiv pentru care își desenează corpul. Unii vor să fie speciali, alții diferiți, alții își amintesc în acest fel de oameni sau întâmplări dragi.

CITEȘTE AICI POVESTEA LUI GEANNY, TATUATORUL FĂRĂ TATUAJE

În episodul doi al reality show-ului David Deneș, un hair stylist din Sibiu dezvăluie de ce a ales să își tatueze mai tot corpul. ”El este cel mai tatuat client al meu, iar toate tatuajele au fost făcute de mine sau de colegii mei. David este foarte hotărât. Vine, spune acum vreau încă un tatuaj și gata…îl are”, povestește Geanny.

YouTube video

Shannon, un muzician din Sibiu, a veit și el la Geanny Tattoo pentru un tatuaj. Victor Sas pe numele lui, a cochetat cu beat box-ul, dar s-a reorientat către finger drum machine. Acum este beatmaker și spune că asta îi place cel mai mult. ”Lui i-am tatuat ceva legat de muzică, a trebuit să improvizăm…e interesantă povestea lui. E în episodul trei, iar tot acolo am vorbit despre tatuajul pe deget și de ce nu e indicat”, dezvăluie Geanny.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu