video chirurgul victor costache a intrat în pnl: este un privilegiu pentru mine. a fost o decizie ușoară

Cunoscutul chirurg sibian și totodată director al Spitalului European Polisano, doctorul Victor Costache, a anunțat joi într-o conferință de presă transmisă live de oradesibiu.ro, că a decis să devină membru al filialei PNL de la Sibiu.

Anunțul a fost făcut la o conferință de presă ce a avut loc chiar la sediul PNL Sibiu. ”Deocamdată sunt la început și mizez pe experiența colegilor mei din Sibiu. Îmi aduc modestul meu aport în această echipă. (..) Eu sunt și conferențiar universitar la Facultatea de Medicină”, a spus Costache.
Acesta a afirmat că nu i-a fost greu să ia o astfel de decizie. ”Vă mulțumesc doamnă președinte. Mulțumesc și colegilor din PNL Sibiu care  m-au acceptat alături de ei. Doamna Raluca Turcan s-a referit dată fiind prezența mea aici la tentativele mai  mult sau mai puțin reușite de reformare a sistemului medical românesc din ultimii aprope 30 de ani. Am sa va rog sa va imaginati câte lucruri bune  se puteau face dacă oameni dedicați meseriei alegeau să se implice. Ei nu au făcut-o fiindcă  nu au avut loc și mai ales fiindcă nu au avut înceredere în cei împreună cu care urmau să plece la luptă. Și nu este vorba doar de sistemul medical. În toate domeniile s-a întâmplat la fel: profesioniștii adevărați au rămas deoparte sau , dacă s-au implicat, au fost ignorați. Îi înțeleg sincer pe cei a căror lehamite a ajuns să fie atât de mare încât le este greu să mai facă diferența. Îmi permit, însă, să le transmit un mesaj: ÎN POLITICĂ NU TOȚI SUNT LA FEL! Nu toți fură, nu toți au interese ascunse, nu toți sunt corupți  și nu toți sunt incapabili! Trebuie doar puțină atenție pentru a-i distinge! Am intrat în Partidul Național Liberal fiindcă am avut răbdarea de a vedea diferențele. Sunt un profesionist în domeniul meu de activitate și , DA, domeniul meu de activitate are nevoie de ajutor!  De ajutor din partea clasei politice care, momentan, în unele direcții  fie nu știe, fie nu vrea să îl dea… În profesia mea măsurile politice luate greșit sau neluate deloc nu produc efecte inflaționiste, dobânzi mai mari și așa mai departe. În meseria mea măsurile politicienilor sau lipsa lor  duc la pierderi de vieți omenești. Cred că respectul pentru oameni, pentru viața lor, pentru sănătatea copiilor și vârstnicilor noștri este una dintre valorile care a facut întâlnirea dintre mine și PNL Sibiu posibilă. Sper sincer, așa cum spuneam , ca și alții să găsească puterea de a se uita spre politică, de a analiza și de a vedea că nu sunt toți la fel.”, a mai declarat reputatul chirurg.
”Apreciatul chirurg cardio-vascular, Victor Costache, a devenit membru în PNL Sibiu. Partidul Național Liberal Sibiu are ca politică permanentă atragerea de oameni valoroși. Promovăm oameni noi, PROFESIONIȘTI  în domeniile  lor,  oameni care cumulează valori pe care le prețuim și pe care le-au demonstrat în viața profesională și în slujba comunității. Domnul doctor Victor Costache a decis să se implice alături de PNL! Este aici probabil fiindcă are încredere în noi, probabil fiindcă apreciază lucrurile pe care le facem în Sibiu și în țară. Domnul doctor Costache, este însă, mai cu seamă, alături de noi fiindcă are încredere in ceea ce politica românească poate să devină: mai mulți oameni buni și implicați strâng rândurile pentru a urmări și răspunde interesului public.”, a spus și deputatul Raluca Turcan.

Urmăriți mai sus înregistrarea conferinței de presă mai sus.

Ultima oră

Comentariul meu