tânăr arestat de poliție la sibiu. la trei luni pentru trei infracțiuni
Foto Arhivă

Un tânăr de 22 de ani din Sibiu a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier, comise în luna februarie. Între timp tânărul a plecat din țară, crezând că va scăpa, dar la întoarcere a fost prins de polițiști. Sibianul face parte din ”gașca” de tineri care în februarie au adunat nouă infracțiuni rutiere, în mai puțin de o oră, pe aceeași stradă, cu aceeași mașină.

CITEȘTE AICI ÎNTÂMPLAREA CA ÎN FILME DIN LUNA FEBRUARIE

În fapt, la data de 22 februarie, în jurul orei 15,25, sibianul a fost depistat conducând pe strada Ion Neculce din municipiul Sibiu, un autoturism neînmatriculat și cu numere false, în condițiile în care nu deținea nici permis de conducere.

În continuarea cercetărilor, la data de 3 mai, polițiștii au reținut persoana în cauză 24 de ore pe bază de ordonanță, sibianul fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Ultima oră

Comentariul meu