interlopul sibian ’’stripăru’’ reținut de poliție la sibiu după o urmărire ca în filme
FOTO - Marius Crăciun - Profilul Public de Facebook

Adrian Marius Crăciun zis ’’Stripăru`’’ a fost prins că mergea cu mașina fără permis prin Sibiu. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor și a încercat să fugă, dar a fost prins la câteva străzi distanță.

Urmărire ca în filme petrecută miercuri după amiază în Sibiu. Un echipaj de poliție a făcut semnalele de oprire unui autoturism aflat în trafic pe strada Nicolae Iorga, dar șoferul nu a oprit. Imediat oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului Mercedes cu numere de Hunedoara și au reușit să îl blocheze în zona străzii Dorului. Polițiștii l-au condus pe bărbatul de 33 de ani la sediul IPJ și așa s-a descoperit că acesta nu deține permis de conducere. ’’ Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. Cercetările continuă la biroul rutier Sibiu’’, a explicat pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Martorii spun că cel aflat la volanul Mercedes-ului este nimeni altul decât Adrian Marius Crăciun, cunoscut cu porecla ’’Stripăru`’’, acesta fiind de curând eliberat condiționat din pușcărie.
CITEȘTE ȘI: Interlopul sibian ”STRIPĂRU’”, arestat în Spania. Urma să preia șefia clanului ”Clămparu”!
Locotenentul lui Clămparu – condamnare în dosarul Lenis
Marius Crăciun, fost luptator de kick-box, a fost judecat în 2015 alături de alti 27 de inculpati in dosarul gruparii ”Lenis”, care a terorizat Sibiul in perioada 2007 – 2010. ”Striparu” era pe atunci arestat in Germania intr-o alta cauza, motiv pentru care instanta de la Tribunalul Alba a decis disjungerea cauzei si pronuntarea sentintei separat de restul inculpatilor.interlopul sibian ’’stripăru’’ reținut de poliție la sibiu după o urmărire ca în filmeCraciun a fost condamnat in acest dosar la un total de 37 de ani de inchisoare pentru 15 infractiuni. Cele mai mari pedepse, de cate 7 ani inchisoare, au fost aplicate pentru aderare si constituire grup infractional organizat si lipsire de libertate in mod ilegal. De asemenea, acesta a primit cate 2 ani dupa gratii pentru 6 fapte de santaj.
VEZI ȘI: Interlopii Cap de Porc, Nașul și Stripărul au îngrozit Spania – PROXENETISM, JAFURI, DROGURI SI BOMBE
Alte infractiuni retinute in sarcina acestuia sunt violare de domiciliu, lovire si alte violente, ultraj contra bunelor moravuri, port fara drept al cutitului in public. Tribunalul Alba a decis atunci contopirea pedepselor in cea mai mare, de 7 ani de inchisoare in regim de detentie, pe care a majorat-o cu 1 an pana la 8 ani dupa gratii. Acesta a fost eliberat conditionat in urma cu cateva luni.

Ultima oră

Comentariul meu