s-a deschis primul restaurant american grill din sibiu

Sibnienii pot să mănânce ca în America, chiar la ei acasă. Primul restaurant cu specific american s-a deschis în weekend vizavi de Kufland-ul de la ieșirea din Șelimbăr spre Sibiu.

Celebrii burgeri americani, coaste de porc gătite la fel ca peste Ocean sau steak-urile devenite atât de cunoscute în întreaga lume, sunt acum la dispoziția tuturor, grație deschiderii primului restaurant cu specific american. Papa Mitch Texas BBQ Pit s-a deschis duminică după o investiție ce s-a ridicat la aproximativ 500.000 de euro. s-a deschis primul restaurant american grill din sibiuRestaurantul a fost deschis de Mitch Lotrean, un sibian care a trăit 35 de ani în Statele Unite. De meserie bucătar, prepararea mâncării a fost mereu pasiunea sa. Așa că s-a gândit să deschidă la Sibiu un restaurant în care să aplice ceea ce știa cel mai bine.
CTIȚI ȘI: FOTO – Se deschide primul restaurant american din Sibiu. Papa Mitch Texas BBQ Pit arată superb
Restaurantul are o capacitate de 78 de locuri la mese și 8 la bar, plus încă 12 pe terasă.s-a deschis primul restaurant american grill din sibiu Clienții care vor veni să mănânce aici au la dispoziție 20 de locuri de parcare. Citește AICI toate detaliile legate de restaurant și vezi mai multe FOTO!

Ultima oră

Comentariul meu