video - înfrângere usturătoare pentru csu cu clujul. jucăm în play-off de pe locul doi

CSU Sibiu a pierdut sâmbătă seară meciul disputat cu U Cluj în ultima etapă a grupei valorice 1-6. S-a terminat 70 – 88 (14 – 19 20 – 29 19 – 29 17 – 11) și Sibiul termină sezonul regulat pe locul doi. Miercuri începe play-off-ul și jucăm cu SCM Craiova.

Clujul ne-a administrat sâmbătă prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon. Oaspeții au jucat extrem de bine, în timp ce elevii lui Dan Fleșeriu au evoluat extrem de modest. Nu ne-a ieșit nimic nici în apărare și nici în atac. Clujul a dominat meciul de la început până la sfârșit, iar Laser & co au părut obosiți și chiar copleșiți și de miza jocului. Noi am avut nevoie de o victorie sau să nu pierdem la mai mult de șapte puncte, însă echipa lui Silvășan nu ne-a dat nici o șansă. Îngrijorător este că jucătorii români din lotul lui CSU au avut în ultimele partide evoluții extrem de șterse, iar acest lucru s-a resimțit din plin.
Terminăm așadar sezonul regulat pe locul 2 și ne duelăm în play off cu cei de la SCM U Craiova. Primul meci are loc miercuri, 2 mai de la 19.45 la Sala Transilvania, iar următorul e vineri, 4 mai, tot acasă.

CSU:
Davis 6, Williams 19, Pratt 10, Dragoste 3, Paliciuc 6, Laser 12, Cooper 2, Kinnard II 12.

Vedeți mai jos înregistrarea meciului

Declarații după meci

Ultima oră

Comentariul meu