distracție pentru toate vârstele la shopping city sibiu, de 1 mai

Ansamblul Călușarii din Rășinari susține un spectacol de dansuri populare. Atelier de creație pentru copii, care vor planta flori și decora ghivece.

De Ziua Muncii, Shopping City Sibiu dă startul… distracției. Centrul comercial organizează pe 1 Mai o petrecere cu bucate tradiționale, dansuri populare și ateliere de creație pentru copii. De dimineață și până seara, zona Galeriei Carrefour îi va atrage pe sibieni cu arome irezistibile de pâine caldă, brânzeturi și dulciuri de casă. Tradiția se va regăsi și în porturile populare sau ceramica lucrate migălos de meșterii din regiune.
Între orele 11:00 – 14:00, cei mici vor învăța cum să protejeze natura și vor descoperi diferite specii de flori. Copiii le vor putea planta, apoi, în ghivece, pe care le vor decora și le vor lua acasă. La final, vor fi răsplătiți cu o porție delicioasă de hencleș, plăcinta săsească tradițională. Toți vizitatorii vor fi invitați la degustarea ce va începe la ora 14:00. Călușarii din Rășinari, ansamblu de dansuri populare cu o vechime de peste 40 de ani, le va aduce aminte vizitatorilor de obiceiurile străbune începând cu ora 15:00.

Ultima oră

Comentariul meu