csu sibiu joacă sâmbătă cu u cluj. dacă batem terminăm pe locul unu înainte de play off
Foto: CSU Sibiu - Facebook - PAGINA OFICIALĂ

Câștigătoarea sezonului regulat se decide sâmbătă, la Sala Transilvania, în cadrul ultimei etape din TOP 6. BC CSU Sibiu primește, de la ora 17:00 vizita celor de la U- Banca Transilvania, partidă ce va fi transmisă LIVE pe FRB TV.

Baschetbaliștii sibieni sunt lideri ai Ligii Naționale de 14 etape și au șansa de a rămâne pe prima poziție înaintea startului de PlayOff. Confruntarea care va decide prima poziția în clasament se va disputa sâmbătă. Pentru a-și păstra avantajul terenului propriu până la finele campionatului, echipa noastră are nevoie de o victorie în fața campioanei de la U-Banca Transilvania, în meciul de mâine, sau, în caz de înfrângere, diferența să fie mai mică de 7 puncte.
”Jucăm ultima etapă, o fnală, sau un meci care ar putea fi o finală oricând, în urma căreia se va decide câștigătoarea sezonului regulat. Este un meci foarte important pentru noi, pentru suporterii sibieni și trebuie să îl abordăm cu maximă seriozitate. Suntem într-o oarecare cădere de formă, am făcut un meci foarte slab la Timișoara și sper ca până mâine să reușim să ne adunăm și să arătăm așa cum trebuie să fie și să joace o echipă care speră la câștigarea campionatului regulat. După acest meci începe PlayOff-ul, care este ca și un nou campionat, unul care nu are, de cele mai multe ori, legătură cu tot restul campionatului. Sperăm să pornim de pe poziția 1 deși PlayOff-ul va fi extrem de greu pentru oricare dintre echipele de pe primele patru poziții”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Partida începe la ora 17:00 și se va disputa cu casa închisă, toate biletele disponibile fiind epuizate în doar două zile. În acest sens, îi sfătuim pe toți suporterii să vină din timp la sală. Confruntarea va fi transmisă Live pe internet de FRB TV.

Ultima oră

Comentariul meu