fc hermannstadt tot mai aproape de promovare. etapă excelentă pentru sibiu

Deși nu a evoluat în această rundă, FC Hermannstadt are acum un avans de 12 puncte față de ocupanta locului 3, Chindia Târgoviște. Sibienii au câștigat cu 3-0 la masa verde meciul cu ASA TG. Mureș, în timp ce târgoviștenii s-au împiedicat cu Metaloglobus.

După desfăşurarea meciurilor din etapa intermediară de marți și miercuri, liderul clasamentului este tot Dunărea Călăraşi (77 puncte), urmat de FC Hermannstadt (74 puncte), care a câştigat trei puncte la ”masa verde”, iar pe locul de baraj se află în continuare Chindia Târgovişte, ocupanta ultimei treapte a podiumului, cu 62 de puncte.
Chindia nu a reușit decât un egal, 1-1, în deplasarea cu Metaloglobus, echipa gazdă conducând cu 1-0 până în minutul 67. Dunărea Călărași a bătut cu 3-1 pe Foresta Suceava.
Sibiul joacă sâmbătă în deplasare cu Dacia Unirea Brăila, o echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare. În cazul unui succes echipa lui Alex Pelici ar rămâne la 12 puncte în fața dâmbovițenilor, cu șase etape înainte de finalul campionatului. Chiar și așa FC Hermannstadt are un avantaj aproape de neremontat față de Chindia și e la un pas de promovarea în liga 1.

Ultima oră

Comentariul meu