tentativă de furt la aeroportul sibiu - au vrut să fure mașina de verificare a pistei

Nu este deloc o glumă. Un bărbat de 34 de ani din Sibiu însoțit de un minor de 12 ani din Cristian, au vrut să fure acum o lună o mașină de pe pista aeroportului din Sibiu.

In data de 22 martie 2018 două persoane, un adult și un minor, au escaladat gardul de protecție al aeroportului, în apropierea remizei de pompieri, pătrunzând neautorizat în perimetrul aeroportului.
„Cele două persoane au intenționat să sustragă un autovehicul, proprietatea aeroportului, însă au fost surprinși de către personalul aeroportuar care a gestionat situația conform procedurilor, iar cei doi au fost preluați de către Poliția Transporturi pentru cercetări”, se arată un comunicat al aeroportului internațional Sibiu.
„Aeroportul Internațional Sibiu a pus la dispoziția politiei materialele video care au surprins momentul în care cei doi au pătruns în perimetrul aeroportului în mod ilicit. Precizăm faptul că persoanele nu au ajuns în proximitatea aeronavelor.
Acest incident a fost raportat si Autoritatatii Aeronautice Civile Romane, autoritate competenta în domeniul securității aviației civile”, se mai arată în același comunicat.
Bărbatul a fost puse sub controlul judiciar după ce inițial a fost reținut pentru 24 de ore de către poliția transporturi.

Ultima oră

Comentariul meu