hoți prinși în timp ce furau dintr-un magazin în apropiere de gara sibiu

La data de 24 aprilie, doi bărbați au fost arestați preventiv după ce au fost prinși de polițiști în flagrant, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o societate comercială din municipiul Sibiu.

În fapt, la data de 24 aprilie, în jurul orei 02,30, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute încearcă să pătrundă prin efracție în sediul unei societăți comerciale de pe strada Doljului din municipiul Sibiu.
Echipajul de poliție care a răspuns sesizării a constatat că geamul ușii de acces în societate era spart, însă persoanele căutate nu se mai aflau la fața locului. Din interior nu au fost reclamate bunuri lipsă.
În timpul intervenției, polițiștilor li s-a semnalat că persoane necunoscute încearcă să pătrundă într-o altă societate, de această dată situată pe strada Prof. dr. I. Moga.
Ajunși rapid la locul sesizării, polițiștii au reușit prinderea celor doi bărbați care forțaseră ușa de acces a imobilului și sustrăgeau bunuri din interior.
Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde au fost identificați. Este vorba despre doi tineri cu vârsta de 19, respectiv 21 de ani, domiciliați în județul Maramureș, respectiv Hunedoara, asupra lor fiind găsite și bunurile sustrase, bijuterii, un laptop și suma de 657 de lei, recuperate și returnate părții vătămate.
Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, în aceeași zi fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a aplicat măsura arestării preventive pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Biroului Investigații Criminale Sibiu în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu