coridor de piste pentru biciclete între cartierul ștrand și parcul sub arini & centrul sibiului

Municipalitatea sibiană vrea să amenajeze un coridor de legătură între Ștrans și Centru dar și spre parcul Sub Arini, pentru bicicliști. Acesta presupune amenajarea unor căi de rulare continuă între aceste zone.

Proiectul are ca amplasament cartierul Ștrand, Parcul Sub Arini și Zona centrală a Sibiului, respectiv tronsoane noi de infrastructură pentru biciclete precum și rețeaua de piste de biciclete existente pentru asigurarea conectivității între diverse tronsoane de piste de biciclete. Zona orientativă de studiu este delimitată de străzile Alba Iulia – Maramureșului – Cristian – Avrig – Victoriei – Șaguna – Alba Iulia.
’’Se va realiza o analiză a infrastructurii existente și potențiale pentru biciclete la nivelul coridorului, analiză care urmează si fie inclusă în cadrul unui studiu de trafic aferent ariei de studiu, iar consultantul va avea obligația de a propune mai multe scenarii precum și o rută optimă de deplasare cu bicicleta pentru amplasamentul propus studiului’’, se arată în caietul de sarcini al realizării Fazei DALI pentru acest proiect.
Municipalitatea a alocat pentru acestă fază a proiectului suma de aproximativ 125.000 de lei.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” url=”https://www.oradesibiu.ro/wp-content/uploads/2018/04/Caiet_de_sarcinitema_de_proiectare_Coridor_de_deplasare_cu_bicicleta_24.04.2018.pdf” /]

Ultima oră

Comentariul meu