șoferul fugărit de poliție la avantgarden, dus în arestul ipj sibiu

Polițiștii de la IPJ Sibiu l-au reținut luni seară pe bărbatul de 24 de ani din Iași care în dimineața aceleiași zile nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție și mai apoi a abandonat mașina pe un câmp de lângă Avantgarden.

Bărbatul care a condus fără permis și era și băut (0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat) a fost reținut de polițiști și dus în arestul IPJ Sibiu. ’’În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului. Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr’’, spun cei de la IPJ Sibiu.

VEZI AICI ALTE FOTO ȘI DETALII DESPRE URMĂRIREA FUGARILOR!
Reamintim că în jurul orei 4.30 un echipaj de poliție a făcut semn în trafic unei mașini să oprească, pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu în apropiere de Dedeman. Cel care s-a aflat la volan și a fugit are 24 de ani și este din Iași. Polițiștii l-au găsit la lucru, acolo unde a mers ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Detalii AICI!

Ultima oră

Comentariul meu