Șoferul care a produs accidentul mortal de pe Podul Gării, lăsat în libertate
Șoferul vinovat a avut o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat

Bărbatul care se face vinovat de producerea accidentului de vinerea trecută în urma căruia un angajat de la Apă Canal a murit mai apoi la spital, scapă de arestul preventiv. Magistrații au decis că acesta poate fi cercetat în libertate.

Șoferul vinovat de producerea accidentului și care a avut o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost eliberat printr-o decizie a magistraților, la numai 24 de ore după ce poliția l-a reținut. ’’Propunerea procurorului de caz privind aplicarea măsurii arestarii preventive față de șoferul care a provocat accidentul a fost respinsă de Judecatoria Sibiu, judecătorul de drepturi și libertăți aplicând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile’’, spun cei de la IPJ Sibiu. Conducătorul auto este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.
VEDEȚI AICI FOTO MAI MULTE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
Reamintim că accidentul a avut loc vineri, 20 aprilie. Un sibian de 62 de ani care circula cu un VW Jetta pe Podul Gării în direcția spre Centru, pe fondul nepăstrării distanței și al conducerii sub influența alcoolului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată și semnalizată regulamentar pe pod.
CITIȚI ȘI: Bărbatul rănit în accidentul de pe Podul Gării a murit. Era tatăl a trei copii
Un bărbat de 60 de ani a fost pur și simplu strivit în urma accidentului (DETALII AICI).. Omul a murit din păcate duminică seară la spital (DETALII AICI).

Ultima oră

Comentariul meu