urmărirea din trafic de la avantgarden - șoferul fugar era beat și nu are permis

Noi detalii apar în cazul urmăririi de luni dimineață din zona Avantgarden. Poliția l-a găsit și pe șoferul fugar. Era la lucru ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

IPJ Sibiu confirmă cele întâmplate luni dimineață. Astfel în jurul orei 4.30 un echipaj de poliție a făcut semn în trafic unei mașini să oprească, pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu în apropiere de Dedeman. Autoturismul în care se aflau trei persoane de sex masculin nu a oprit, așa că polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului. ’’La aproximativ un kilometru distanță cei trei au abandonat mașina și au fugit. Pasagerii au fost imediat prinși și identificați. La ora 9.00 a fost identificat și șoferul’’, a explicat Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
VEZI AICI ALTE FOTO ȘI DETALII DESPRE URMĂRIREA FUGARILOR!
Cei doi pasageri sunt unul din Chirpăr (24 de ani) și celălalt din Miercurea Sibiului (16 ani). Cel care s-a aflat la volan și a fugit are 24 de ani și este din Iași. Polițiștii l-au găsit la lucru, acolo unde a mers ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.
Oamenii legii au constatat că acesta nu are permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultima oră

Comentariul meu