Șoferul care a omorât un om în accidentul de pe Podul Gării, dus în arest
Șoferul vinovat a avut o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat

Bărbatul de 62 de ani care s-a urcat beat la volan vinerea trecută și a accidentat grav un angajat de la Apă Canal pe podul Gării, a fost reținut de poliție luni seară. Victima acestuia a murit duminică seară în urma rănilor grave.

IPJ Sibiu a anunțat că șoferul vinovat de producerea accidentului și care a avut o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost reținut pentru 24 de ore. ’’Față de conducătorul auto s-a luat masura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de marți, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului’’, spun cei de la IPJ Sibiu.
VEDEȚI AICI FOTO MAI MULTE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
Reamintim că accidentul a avut loc vineri, 20 aprilie. Un sibian de 62 de ani care circula cu un VW Jetta pe Podul Gării în direcția spre Centru, pe fondul nepăstrării distanței și al conducerii sub influența alcoolului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată și semnalizată regulamentar pe pod.
CITIȚI ȘI: Bărbatul rănit în accidentul de pe Podul Gării a murit. Era tatăl a trei copii
Un bărbat de 60 de ani a fost pur și simplu strivit în urma accidentului (DETALII AICI).. Omul a murit din păcate duminică seară la spital (DETALII AICI).

Ultima oră

Comentariul meu