reparații și modernizări la sediul primăriei sibiu. totul pentru summit-ul ue din 2019
foto arhivă

SUMMIT-ul UE 2019 ce va avea loc la Sibiu va fi cu siguranță evenimentul anului viitor. Cum cele mai multe întâlniri vor avea loc la Sediul Primăriei, clădirea trebuie să arate impecabil să fie funcțională din toate punctele de vedere.

Astfel, reprezentanții administrației au început să caute o firmă care să întocmească toate actele necesare obținerii avizelor unor lucrări de interior.

Se are în vedere majorarea lățimii golurilor de acces pe traseele din Piața Mare și curtea interioară a Primăriei, desfacerea grilajului între sala de la parter și casa scării monumentale de acces de la parter la etajul 1 înainte de începerea întâlnirilor.

Rampele de circulație din curtea interioară vor fi desfăcute, vor fi refăcute treptele de acces în curtea interioară, pardoselile, precum și finisajele în zonele afectate de lucrări.

Parterul, mezaninul, etajele 1 și 2 vor fi vopsite cu lavabilă, parchetul va fi șlefuit și refăcut acolo unde e cazul, geamurile și ușile vor fi reparate și revopsite, iar mobilierul din băi înlocuit.

Ultima oră

Comentariul meu