bărbatul rănit în accidentul de pe podul gării a murit. era tatăl a trei copii

În data de 22 aprilie în jurul orei 23,45, în urma leziunilor suferite, victima accidentului rutier produs în data de 21 aprilie, în municipiul Sibiu, a decedat.

Bărbatul rănit în accidentul grav petrecut pe Podul Gării din Sibiu în noaptea de vineri spre sâmbătă, a decedat duminică seară la spital. Medicii erau de altfel rezervați în ceea ce privește șansa de supraviețuire a bărbatului în vârstă de 60 ani. Acesta a fost operat de urgență și a suferit amputații la ambele picioare.
Poliția continuă ancheta în acest caz. ’’În prezent, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului’’, spun cei de la IPJ Sibiu. Reamintim că omul efectua o intervenție în zona Podului Gării, ca și angajat la Apă Canal, și a fost strivit de o mașină condusă de un șofer care era băut bine.
Citește și: Accidentul de pe Podul Gării – Rănitul are amputații la ambele picioare
Trei copii rămași fără tată
Cei de la Apă Canal au transmis luni un mesaj de condoleanțe.
VEDEȚI AICI FOTO MAI MULTE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
’’Suntem alături de cei 3 copii și familia celui care ne-a fost un bun coleg, cu un comportament profesional ireproșabil, Ioan Furdui, conducător auto în cadrul ”Apă Canal” SA Sibiu. Și-a dedicat 37 de ani în slujba serviciului de alimentare cu apă și canalizare, achitându-se, până în ultima zi, de sarcinile primite. Dumnezeu să-l ohihnească ! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!’’, se arată în mesajul celor de la Apă Canal.

Ultima oră

Comentariul meu