foto - comuna sibiană în care primăria finanțează programul școală după școală pentru toți elevii

Pentru anul școlar 2017-2018, ISJ Sibiu a avizat, prin consiliul de administrație, un număr de 18 proiecte Școală după școală. Unitățile de învățământ cu proiecte avizate, pot desfășura programul Școală după școală, cu respectarea cadrului legal din OMECTS nr. 5349/2011, cu modificările și completările din OMEN nr.4802/2017.

La Școala Gimnazială Cîrța, proiectul a debutat în 19.03.2018 și aduce o noutate la nivelul județului Sibiu: este primul program SDS finanțat din bugetul autorităților locale.
Finanțarea programului la Școala Gimnazială Cîrța este asigurată de către Primăria Comunei Cîrța și de către Asociația Maria Tănase Cîrța.foto - comuna sibiană în care primăria finanțează programul școală după școală pentru toți elevii
Beneficiarii programului sunt 90 de elevi (61 de nivel primar și 29 de nivel gimnazial) ai școlii. Aceștia servesc zilnic de o masă caldă la Cantina din cadrul Căminului Cultural Cîrța, iar apoi iau parte la activități de educație complementare, specifice programului, care se corelează cu activităţi de susţinere şi de dezvoltare personală.
Resursele umane implicate în derularea programului SDS sunt personal din învăţământ (cadre didactice din şcoală și personal didactic auxiliar) și membri ai comunităţii (părinţi, specialişti din diferite domenii).

Ultima oră

Comentariul meu