meci pe viață și pe moarte. csu se duelează acasă cu oradea
FOTO: CSU Sibiu / Facebook

CSU Sibiu primește sâmbătă, 21 aprilie 2018, vizita celor de la CSM CSU Oradea, partida urmând a fi transmisă LIVE pe DigiSport, de la ora 17:50.

Baschetbaliștii sibieni sunt dornici să își ia revanșa, în fațapropriilor suporteri, după partida din turul fazei a 2-a a campionatului de la Oradea. Partida se anunță a fi una extrem de disputată și importantă pentru ambele echipe, în perspectiva clasării în ierarhia națională, înaintea startului PlayOff-ului. Înaintea acestei partide, Dan Fleșeriu a declarat:
” Urmează un meci în care noi trebuie să demonstrăm că la Oradea am avut doar o zi proastă. Va fi un meci în care trebuie să lucrăm mult mai bine în apărare, mai bine decât am făcut-o chiar și la Steaua, un meci în care trebuie să lucrăm foarte mult la viteza noastră de atac. La ambele capitole am avut suferit în ultimul timp, la ambele încercăm în antrenamente să corectăm tot mai mult și ar trebui să se vadă deja rezultatele. Mă aștept la un meci spectaculos, pentru noi extrem de important pentru securizarea locului 2 la final de campionat, iar pentru Oradea la fel de important pentru a încerca să urce cât mai sus înainte de PlayOff. Așadar, va fi un meci cu miză mare, în care avem nevoie ca publicul să ne susțină, să facă atmosferă așa cum va fi probabil în PlayOff . De acest meci depinde clasarea noastra înainte de PlayOff și dacă vom avea avantajul terenului propriu mai mult timp”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu