fc hermannstadt bate la timișoara. sibiul mai face un pas spre promovarea în liga 1

Gruparea pregătită de Alexandru Pelici s-a impus vineri după amiază în meciul disputat în deplasare la Timișoara. Sibiul a trecut de Ripensia cu scorul de 1-0.

Victorie extrem de importantă pentru FC Hermannstadt în liga 2. Gruparea sibiană a învins în meciul jucat vineri după amiază cu Ripensia Timișoara. După ce în prima repriză nu s-a marcat nici un gol, sibienii au reușit să puncteze în minutul 69, atunci când Bogdan Rusu a înscris cu capul din 10 metri, după o centrare excelentă a lui Alex Curtean.
FC Hermannstadt a acumulat 71 de puncte și cel puțin până sâmbătă este la același număr de puncte ca și Dunărea Călărași, care are tot 71 de puncte și evoluează la Știința Miroslava, în timp ce ocupanta locului 3, Chindia Târgoviște (58 de puncte) joacă duminică în deplasare cu Sportul Snagov.fc hermannstadt bate la timișoara. sibiul mai face un pas spre promovarea în liga 1FC Hermannstadt stă în runda următoare, deoarece ASA Tg. Mureș s-a retras din campionat. Următorul meci al sibienilor este în etapa a 32-a, pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, cel mai probabil pe 28 aprilie.

Ultima oră

Comentariul meu