evenimente de top în acest weekend la sibiu. aveți ce face în oraș!

Începe un alt final de săptămână. Mult așteptat, așa că relaxarea și distracția trebuie să fie numitorul comun al acestor zile.

Nebunia începe de vineri seara, unde altundeva decât la Cotton Pub by Night. Așa cum era de așteptat, aici se dă tonul distracției. Și de la ora 22.00 e asigurată de MC Dylma și DJ Mihai V. ”Angel’s Feelings„ este concertul care vine la Sibiu cu un concept inedit pentru distracție. Desigur trebuie să menționăm că cei doi sunt ”vinovați” pentru cele mai tari petreceri în cel mai tare club din Cluj. La NOA! Interesant, nu? Așa că nu mai aveți altceva de făcut decât să sunați la 0752268866 și să vă rezervați un loc. Și dacă tot o faceți, țineți o masă și pentru serile următoare, pentru că distracția nu se va opri.evenimente de top în acest weekend la sibiu. aveți ce face în oraș!

CITEȘTE ȘI: DJ-ii de la cel mai tare club din Cluj mixează la Cotton Pub

Tot vineri, dar ceva mai devreme, la ora 14, la Palatul Brukenthal, va avea loc vernisajul expoziției ”Think Colour”, o expoziție inedită ce nu trebuie ratată. Ce e de văzut acolo aflați de aici.

Perfect compus” de Alexandra Badea este spectacolul care va umple studioul CAVAS al Facultății de Litere vineri seara de la ora 19. Va dura două ore.

Tot la ora 19, dar la Biserica Reformată, va începe un concert de orgă în interpretarea lui Rakasz Gergely.

Va fi greu să vă decideți pentru evenimentele de vineri seara, pentru că un altul, la fel de remarcabil, va începe tot la ora 19. Este vorba despre ”Take, Ianke și Cadâr” de Victor Ion Popa, ce se va juca la Teatrul Radu Stanca. Ca dura aproximativ o oră și 50 de minute, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Diana Ribana, coordonatorul Atelierului de Creat Povești de la Teatrul Gong îi așteaptă pe cei mici sâmbătă de la ora 10 și 12. Copiii cu vârste între 6 și 10 ani vor petrece aici 60 de minute pentru care costul este de 14 lei.evenimente de top în acest weekend la sibiu. aveți ce face în oraș!

Copiii ceva mai micuți, începând de la 3 ani, pot merge tot la Teatrul Gong, dar la spectacolul ”Prințesele Spion”. Va începe sâmbătă la ora 11 și 18 și din nou duminică de la ora 11. Durează 60 de minute, iar biletul costă 9 lei.

Dacă vă plac mașinile de epocă nu trebuie să ratați Retroparada Primăverii. Va avea loc sâmbătă, în Piața Mică. Detalii aici.

Bărbate, treci al fapte!” de Ray Cooney & John Chapman se va juca sâmbătă de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Va dura o oră jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Bravul soldat Švejk” de Jaroslav Hašek este o piesă care deja se joacă demult la Teatrul Radu Stanca. Merită văzută sau revăzută, așa că trebuie știut că va începe duminică de la ora 19. Durează aproximativ o oră, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu