dj-ul suedez avicii moare la 28 de ani

Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii a murit vineri la Oman, potrivit impresarului său. În 2016 a decis să renunțe la show-uri susținând ca vrea să facă „mai multe” lucruri în viață. A suferit de o pancreatită acută.

„Cu profund regret anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și cerem tuturor să respecte nevoia de intimitate în această perioadă grea. Nu vor mai fi făcute alte comentarii,” a anunțat impresarul starului. 

A lucrat cu Madonna, Coldplay sau David Guetta și a urcat de două ori pe locul al treilea printre cei mai buni DJ din lume, în 2012 și 2013, potrivit „DJ Magazine”.

În 2014, a dat semne de oboseală și a anulat concerte, explicând că nu se refăcuse după o operație de apendicită, iar în 2015, a anulat reprezentanții invocând nevoia unei „meritate pauze”. În trecul, muzicianul s-a luptat cu dependența de alcool, fiind spitalizat de două ori. Înainte de a-și anunța retragerea din muzică, starul se numără printre cel mai bine plătiți DJ din lume, câștigând 28 de milioane de dolari în 2014, potrivit Forbes.

Ultima oră

Comentariul meu