video foto inconștient la volanul unui bmw. pe contrasens în intersecție pe șoseaua alba iulia

Un meseriaș de șofer a găsit de cuviință să meargă pe contrasens la una dintre cele mai aglomerate ore din zi în Sibiu. S-a întâmplat marți, 18 aprilie, fix la ora 16.31 pe Șoseaua Alba Iulia la intersecția cu Cârlova.

Aglomerație mare marți în oraș. Multă lume se îndrepta spre stadion la meciul FC Hermannstadt cu Gaz Metan Mediaș, iar alții probabil către școli să își ia copiii acasă ori pur și simplu se întorceau către domiciliu la finele unei zi de lucru. Coadă mare pe Șoseaua Alba Iulia și aglomerație la intersecția cu strada Poet Vasile Cârlova.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Scene incredibile între Sibiu și Vâlcea. Șicanare în trafic între un TIR și un SUVvideo foto inconștient la volanul unui bmw. pe contrasens în intersecție pe șoseaua alba iuliaUn șofer care încă de la giratoriu părea cu nu mai are răbdare a țâșnit pur și simplu dintre mașini, direct pe contrasens, de acolo de unde desigur că veneau alte autoturisme ce mergeau regulamentar. video foto inconștient la volanul unui bmw. pe contrasens în intersecție pe șoseaua alba iuliaNu i-a păsat nici că a trecut razant pe lângă un biciclist și nici că a fost la un pas să se tamponeze cu alte două autoturisme. Era mai important să ”fenteze” intersecția și să nu mai aștepte.

YouTube video

Îl ”premiem” noi cu un loc în Topul Mârlanilor. Ai surprins și tu un mârlan? Publică poza aici: http://topulmarlanilor.ro/publica/

Ultima oră

Comentariul meu