pas important pentru modernizarea drumului de ocolire a văii oltului

Șoferii care tranzitează Valea Oltului ar putea să aibă mai curând decât sperau o variantă de ocolire a acestui sector de drum. Consiliul Județean Vâlcea preia oficial DN7D, drumul urmând să fie reabilitat și să ofere alternativa de a traversa munții dinspre Sibiu spre sudul României.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a făcut marţi, 17 aprilie 2018, primii paşi pentru preluarea DN 7 D de la Compania de Drumuri Naţionale şi transformarea lui în drum judeţean astfel încât să poată fi modernizat, anunță Gazeta Vâlceană.
Şeful judeţului învecinat s-a deplasat în Ţara Loviştei, acolo unde a avut o întrevedere cu primarii din Perişani, Titeşti, Boişoara şi Câineni, dar şi cu şeful Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, Bogdan Bratu, căruia i-a înmânat documentele de predare a DN 7D din administrarea DRDP Craiova în cea a Consiliului Județean Vâlcea.
„Am transmis cererea de preluare a DN7 D şi transformarea în drum judeţean! Am revenit în Ţara Loviştei! M-am întâlnit cu primarii din Perişani, Titeşti, Boişoara şi Câineni şi am predat personal conducerii CNAIR Regionala Craiova – CEREREA PRIN CARE DORIM SĂ DECLANŞĂM PROCEDURILE DE PRELUARE A DN7 D ŞI TRANSFORMAREA ÎN DRUM JUDEŢEAN! Am pornit aşadar alături de colegii mei primari pe un drum lung şi la propriu şi la figurat. Sunt încrezător că împreună vom reuşi să modernizăm acest drum vital pentru loviţeni şi pentru dezvoltarea economică a zonei. Ne dorim ca procedurile legale să nu dureze prea mult şi am discutat alături de colegii de la RAJDP despre modul cum vom acţiona atunci când drumul devine judeţean!” – a spus Constantin Rădulescu, la finalul întrunirii din Ţara Loviştei.

Ultima oră

Comentariul meu