dragnea oftează când e întrebat de autostrada sibiu - pitești. a dat însă o veste

Liderul PSD-ului pare să se simtă stânjenit atunci când este întrebat de proiectele mari de infrastructură ale României. Liviu Dragnea nu prea vorbește cu plăcere de autostrada Pitești – Sibiu, dar spune că în curând o să vină vești bune.

Liviu Dragnea a răspuns oftând când a fost întrebat despre autostrada Pitești – Sibiu. Întrebările legate de construcția de autostrăzi în România încep să dea nu doar bătăi de cap, ci și stări de neliniște politicienilor. Prezent miercuri după-amiază la Pitești, liderul PSD Liviu Dragnea nu a scăpat de întrebarea legată de construcția autostrăzii Pitești-Sibiu, pe care toată lumea o așteaptă și pe care mulți au promis-o, dar care tot nu se construiește.
Iar răspunsul lui Liviu Dragnea la spinoasa întrebare a început cu un oftat și a continuat cât de poate de evaziv, în cuvinte multe care spun mai nimic.
”Da, acolo am vorbit cu domnul Șova (ministrul Transporturuilor – n.r.) să explice cât de curând sau cât mai repede ce se întâmplă cu autostrada Pitești – Sibiu, ce se întâmplă cu autostrada Pitești – Craiova, și o să vă transmită. Asta nu înseamnă că eu nu o să vorbesc public despre aceste lucruri”, a spus Dragnea, conform Libertatea. În final, a dat asigurări că “veștile sunt bune, nu sunt rele”. Cât despre demersuri concrete, termene sau alte probleme, liderul social-democraților a tăcut mâlc.

Ultima oră

Comentariul meu