LIVE VIDEO - Greva de avertisment la Aeroportul Sibiu. Șase zboruri vor fi afectate

Neînțelegerile asupra creșterilor salariale i-au dus pe angajații Aeroportului Sibiu în situația de a declanșa o grevă de avertisment. Aceasta va începe miercuri la 11:30 și se va termina la ora 13:30.

Nu toți angajații Aeroportului fac parte din sindicatul Liber independent al Aeroportului sibiu, așa că cei care nu vor întrerupe munca se vor afla la posturile lor, iar ”angajaţii aflaţi în grevă se vor abţine de la orice acţiune de natură să împiedice continuarea activităţii de către cei care nu participă la grevă’’, se arată într-un comunicat al Sindicatului Liber Independent al Aeroportului Sibiu.

În cele două ore de grevă de avertisment sunt programate 3 sosiri și 3 plecări ale avionelor. Astfel, la ora 12 va ateriza un avion ce vine de la Stuttgard, la ora 12:15 unul de la dortmund și la 13:10 unul de la Munchen.

La ora 11:40 este programată decolarea spre Munchen, la 12:25 spre Stuttgard și la 12:45 spre Nurnberg.

”Se vor depune toate eforturile necesare ca pe aceasta perioada sa se asigure desfășurarea activității aeroportuare in condiții normale si cu un impact minimal”, spune Alexandra Păcurar, purtător de cuvânt la Aeroportul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu