foto - gest demn de urmat. la prod sătenii au făcut curățenie generală

În jur de 60 de locuitori din satul Prod ce aparține de comuna sibiană Hoghilag au venit cu mic cu mare să participe la o acțiune de curățenie în centru cătunului. Scopul este și el unul nobil.

’’Miercuri 18.04.2018 ora 16 vă aștept pe cei din Prod (și nu numai) la o acțiune de voluntariat pe terenul de sport pentru al curăța de resturi vegetale, pietre, etc. Ulterior acesta o să fie amenajat ca teren de fotbal si spatiu de joacă și recreere. Sper sa ne strângem in numar cat mai mare pentru ca acest proiect să se poată realiza!’’, a scris pe Facebook primarul comunei Hoghilag.
Apelul acestuia a fost bine primit de comunitate. Peste 60 de persoane din cele 250 câte mai locuiesc în sat, au mers la acțiunea de curățenie. Oamenii au strâns o remorcă de gunoaie, iar acum așteaptă ca primarul să se țină de promisiune. foto - gest demn de urmat. la prod sătenii au făcut curățenie generală’’Genul de acțiune cu tineri voluntari la Prod care mă face să cred că mai exista șanse ca lucrurile să se schimbe în această țară. Din 250 oameni câți mai există în Prod azi au venit să ajute aproape 60….. Extrem de frumos și emoționant în acelașii timp. Felicitări tuturor!’’, a scris edilul comunei într-o postare cu fotografii din timpul acțiunii de curățenie generală. Foto: Nicu Lazăr

Ultima oră

Comentariul meu