video fc hermannstadt - gaz metan mediaș. sibiul învinge cu 1-0!

Noua echipă fanion a Sibiului joacă marți după amiază un meci extrem de important pentru calificarea în finala Cupei României. Vom fi live de la stadionul Municipal, marți din jurul orei 16.40.

Conferința de presă – Pustai supărat, Pelici fericit

UPDATE 8 – Sibiul câștigă prima manșă
FC Hermannstadt se impune cu 1-0. Mediașul a dominat finalul de meci și au trecut de două ori pe lângă egalare.

UPDATE 7 – Ocazii mari de ambele părți
Herghelegiu a tras puțin pe lângă poarta medieșenilor în minutul 69, apoi medieșenii au avut o ocazie mare, atunci când un fundaș sibian a degajat în spatele lui Pîrvulescu și mingea trece puțin peste poarta lui Niga.video fc hermannstadt - gaz metan mediaș. sibiul învinge cu 1-0!

UPDATE 6 A început repriza a II-a (18.10)
Repriza a II-a a început la ora 18.10, cu zece minute întârziere. Reamintim că Mediașul joacă în 10 oameni. Între timp tribunele s-au mai umplut.Sunt aproximativ 6.000 de spectatori pe Municipal.

UPDATE 5 Este 1-0 PENTRU Sibiu la pauză
Fc Hermannstadt conduce cu 1-0 la pauza mare după golul marcat de Bogdan Rusu.

UPDATE 4 – Gooooool FC Hermannstadt
Bogdasn Rusu înscrie cu un șut plasat la colțul lung și deschide scorul. în minutul 41.video fc hermannstadt - gaz metan mediaș. sibiul învinge cu 1-0!

UPDATE 3 – Nici o fază importantă în 30 de minute
Jocul este extrem de închis. Medieșenii mizează pe contraatac, iar sibienii nu îndrăznesc să atace decisiv. video fc hermannstadt - gaz metan mediaș. sibiul învinge cu 1-0!Pe de altă parte la meci a ajuns și galeria din Mediaș (în jur de 60 de fani). video fc hermannstadt - gaz metan mediaș. sibiul învinge cu 1-0!Antrenorul Gazului, Cristi Pustai, stă la tribuna 1, în apropiere de teren, după ce a fost eliminat.

UPDATE 2 – Eliminare dublă la Gaz Metan
Cartonaş roşu Joao Diogo! Fotbalistul portughez are o intrare întârziată asupra lui Dîlbea şi este eliminat direct, în minutul 8. Antrenorul Gazului, Cristi Pustai, este și el eliminat.video fc hermannstadt - gaz metan mediaș. sibiul învinge cu 1-0!UPDATE 1 – Aproape 4.000 de spectatori
În ciuda ploii aproape 4.000 de oameni au venit să vadă meciul de pe Municipal. Din păcate plouă destul de tare.video fc hermannstadt - gaz metan mediaș. sibiul învinge cu 1-0!

FC Hermannstadt: Niga – Al. Coman, I. Stoica, Ct. Pîrvulescu, D. Tătar – Dâlbea (cpt.)(Boboc 65′), Danci – S. Lupu (P. Petrescu 75′), Şt. Blănaru, Curtean (Hergheligiu 58′) – Bg. Rusu
Rezerve neutilizate: Căbuz – R. Crişan, Surugiu, Mih. Stancu
Antrenor: Alexandru Pelici

Gaz Metan: Pleşca – Val. Creţu (Diogo Rosado 65′), M. Constantin (cpt.)(Fytanidis 43′), Sîrghi, Sg. Popovici – Joao Diogo, I. Cristea – R. Romeo, D. Olaru, Ely Fernandes (Caiado 82′) – Rondon
Rezerve neutilizate: Greab – Chamed, Tîrcoveanu, P. Pîrvulescu
Antrenor: Cristian Pustai
Eliminaţi: Joao Diogo 8′ (roşu direct), Cristian Pustai 11′

 

Antrenor: Cristian Pustai

ȘTIREA INIȚIALĂ
Ambele echipe ale județului se duelează în semifinalele Cupei României. Nici pentru FC Hermannstadt și nici pentru Mediaș, calificarea nu este principalul obiectiv al acestei primăveri. Sibiul luptă pentru promovarea în liga 1, în timp ce Gaz Metan are ca obiectiv salvarea de la retrogradarea în eșalonul secund. Chiar și așa dubla manșă este una a rogoliilor locale, iar o calificare în ultimul act al competiției ar fi o premieră în ambele cazuri.
Primul duel are loc marți de la 17.00 pe stadionul Municipal, acolo unde vom fi și noi prezenți și de unde vă vom ține la curent cu toate detaliile importante din acest meci. Vom realiza interviuri la cald și vom transmite imagini live cu atmosfera de la această partidă. Puteți vedea transmisiile pe oradesibiu.ro (Click AICI) și pe pagina noastră de Facebook. ȘTIREA SE ACTUALIZEAZĂ

Ultima oră

Comentariul meu