video - atacant de la fc hermannstadt, vedetă în presa mondială. blănaru a ajuns celebru

Jucătorul grupării pregătită de Alex Pelici a ajuns să devină vedetă în presa internațională prin modul în care s-a bucurat după înscrierea celui de al II-lea său gol în meciul din etapa trecută cu Luceafărul Oradea.

Bucuria lui Ștefan Blănaru a făcut înconjurul lumii. Atacantul s-a aplaudat, după ce a marcat. Golul fotbalistului de la FC Hermannstadt a fost prezentat în jurnalele multor televiziuni de pe glob. Nu atât punctul izbutit, cât momentul de după. Imediat după ce a marcat de 3-0, Blănaru a ieșit pe poartă și s-a dus, fără încuviințarea arbitrului, în tribună, de unde și-a aplaudat propriul gol! Imaginile cu jucătorul român au devenit virale. ”Este cea mai tare reacție din istorie”, au titrat argentinienii de la Toda Pasion.
Și cei de la Tyc Sports consideră că reușita lui Blanaru merită un loc în istorie. Italienii de la Sky consideră că Blănaru merită, cu siguranță, titlul de ”sărbătoarea anului în fotbal”. ’’Proud of Himself: Footballer Scores Goal and Claps for Himself’’, scriu și cei de la Sputnik.

https://youtu.be/EURHtoCiumo

’’Estero – Blanaru segna e si applaude da solo: è l’esultanza più bella’’, scriu și italienii de la Sport Avelino. ’’Segna e si applaude da solo in tribuna: esultanza dell’anno in Romania’’, spun și cei de la Sky Sport.

Ultima oră

Comentariul meu