usr trage un semnal de alarmă asupra scărilor de la pasajele din gara sibiu
Foto USR Sibiu

Reprezentanții USR Sibiu reclamă starea în care se află scările gării CFR din oraș și faptul că deși au sesizat acest lucru celor abilitați nimeni nu a făcut nimic.

usr trage un semnal de alarmă asupra scărilor de la pasajele din gara sibiu
Foto USR Sibiu

USR Sibiu spune că s-a trimis o adresă către directorul sucursalei Regionale CFR Brașov în iulie 2017, iar răspunsul a fost că ordinul de execuție a lucrărilor a fost emis în 09.08.2017, urmând să fie finalizat în 30 septembrie 2017. Reprezentanții USR spun însă că nici până acum nu s-a intervenit, iar starea scărilor este într-o continuă degradare.

„Este un exemplu de nepăsare din partea administratorilor ca scările de la intrarea în Gara CFR Sibiu, oraș care va găzdui în 2019 Summit-ul Uniunii Europe și va fi Capitală Gastronomică Europeană, să arate dezolant și să pună în pericol siguranța pasagerilor, precum și să denigreze imaginea orașului. Cât de importantă este siguranța cetățenilor, care trec zilnic pragul Gării CFR Sibiu și imaginea pe care și-o fac turiștii când ajung aici, pentru cei care administrează Stația CFR Sibiu Călători?”, spune Adrian Echert, președinte USR Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu