detalii noi despre cazul tânărului împușcat la cisnădie. totul a pornit de la muzica prea tare
FOTO - ARHIVĂ

Poliția a demarat o anchetă în cazul tânărului împușcat duminică seară la Cisnădie. Totul s-a petrecut pe fondul unui scandal în care un localnic a folosit un pistol de tip airsoft. Rănitul este din Olt.

UPDATE  – Agresorul, lucrător la service auto
Bărbatul care duminică seară nu s-a dat în lături în a folosi un pistol airsoft ca să împuște un tânăr de 20 de ani, este originar din Rm. Vâlcea și lucrează la un service auto din Cisnădie. Vezi AICI detalii și FOTO!
CITEȘTE ȘI: FOTO – El este pistolarul care a împușcat un tânăr la Cisnădie. Îi place ’’Viața Periculoasă’’

ȘTIREA INIȚIALĂ
IPJ Sibiu spune că alerta a venit pe numărul unic de urgență 112. Acolo cineva a sunat și a anunțat că la Cisnădie pe fondul unui conflict spontan din cauza gălăgiei într-un bloc de pe strada Teilor, un localnic în vârstă de 31 de ani l-a împușcat pe un tânăr de 20 ani, originar din județul Olt. În urma împușcăturilor, tânărul de 20 ani s-a ales cu șase plăgi și a fost transportat la spitalul județean Sibiu.

S-au certat pentru muzica prea tare
Totul a pornit de la faptul că atacatorul avea muzica dată prea tare, iar tânărul aflat în vizită la mama sa care locuia în acel bloc de pe strada Teilor, i-a atras atenția asupra acestui lucru. Bărbatul care a tras cu pistolul, locuiește pe strada Florilor și era și el în vizită la cineva în același imobil.
VEZI AICI ÎN CE STARE A AJUNS RĂNITUL LA SPITAL ȘI DIAGNOSTICUL MEDICILOR
’’În continuare se fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor incidentului și încadrării juridice a faptei’’, spun cei de la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu