video - spectacol și victorie în stil de lider al campionatului. csu a bătut piteștiul

CSU Sibiu a învins sâmbătă seară pe BCM U Pitești la capătul unei partide în care Laser&Co ne-au arătat încă odată că acasă suntem imbatabili. Sibiul s-a impus cu 84-77 (11-22 32-19 24-12 17-26).

Sibiul avea nevoie de o victorie în meciul cu Piteștiul și asta pentru a profita și de înfrângerea celor de la U Cluj cu Steaua. Argeșenii au fost însă cei care au început mai bine partida. BCM U a fost eficientă sub panoul nostru, în timp ce Laser & Co nu au reușit să marcheze aproape deloc. În aceste condiții după primele 10 minute oaspeții conduceau cu 11-22. Sfertul doi a fost diametral opus. CSU a început să marcheze, Marcel, Pratt și Laser fiind din ce în ce mai efecienți. Am egalat la 31-31, iar de aici încolo meciul a fost la discreția noastră. La pauză am avut avantaj de patru puncte, scor 43-39. Sfertul trei a fost la fel de mult dominat de CSU. Fleșeriu i-a dat credit veteranului Bogdan Popescu, iar ’’Pope’’ ne-a arătat că încă mai are de spus un cuvânt în baschet. A fost 67-51 după 30 de minute, o diferență mult prea mare de remontat de către echipa oaspete.Sfertul patru a fost controlat de Pitești, argeșenii egalând, 69-69, în minutul 35. Sibiul și-a revenit și meciul s-a încheiat cu victoria justă și meritată a favoriților întregii săli. CSU s-a impus cu 84-77.

Victorie pe deplin meritată de echipa lui Dan Fleșeriu, iar CSU are din nou un punct avans în clasament, cu patru etape înainte de play off, având astfel prima șansă să termine pe primul loc înaintea meciurilor de foc din faza eliminatorie. Următorul meci este miercuri cu Steaua, de la 17.30, partidă pe care dacă o câștigăm ne asigură matematic locul doi în grupa 1-6.
Vedeți mai jos înregistrarea partidei.

Ultima oră

Comentariul meu