video foto efectul închiderii bulevardului coposu. trafic bară la bară pe străzile paralele

Chiar dacă municipalitatea sibiană a anunțat din timp faptul că bulevardul Corneliu Coposu este închis în acest weekend pentru reparații, șoferii s-au încăpățânat să nu ocolează zona și din acest motiv s-au format blocaje.

Claxoane, înjurături și mers aproape ca melcul. Aceasta a fost atmosfera de vineri după amiază și chiar și de sâmbătă la prânz pe străzile paralele cu Bulevardul Corneliu Coposu. Faptul că primăria Sibiu efectuează lucrări de reparații pe bulevardul cu pricina, a dus la apariția unei astfel de situații. Decizia de închidere a traficului rutier a fost luată pentru turnarea noului strat de asfalt, lucrare ce va fi efectuată în acest sfârșit de săptămână (DETALII ȘI FOTO AICI).
Conducătorii auto s-au înghesuit la propriu pe străzile învecinate, iar pe unele dintre ele au apărut inevitabil blocaje. Astfel strada Constantin Noica a semănat cu una dintre arterele aglomerate din centrul Bucureștiului. S-a mers bară la bară, iar conducătorii auto au făcut și 15 minute ca să ajungă de pe Bâlea până la giratoriul de la blocul plombă.
CITIȚI ȘI: Au început lucrările de reparații pe șoseaua Alba Iulia
Aceeiași situație și pe Cetății, pe acolo pe unde s-au înghesuit șoferii care au avut treabă în zona centrală a Sibiului.

YouTube video

Situația va persista până luni, 16 aprilie, ora 5 dimineața, circulația pe întreg bulevardul Corneliu Coposu fiind închisă, de la Piața Unirii până la strada Constituției. Și traseele Tursib au fost deviate. Vedeți AICI schimbările și mai multe detalii!

Ultima oră

Comentariul meu