mcdonald’s deschide un restaurant în centrul istoric al sibiului

Cel mai cunoscut lanț de restaurante tip fast food din lume, deschide în curând o primă locație în zona centrală a Sibiului. O să fie în clădirea unde în trecut a funcționat restaurantul La Plăcinte.

Cei de la McDonald’s par să fi ajuns la un accord cu proprietarii spațiului unde a funcționat ultima dată restaurantul ’’La Plăcinte’’. Cei de la degustăm.ro anunță că reprezentanții care dețin franciza pentru România a cunoscutului lanț internațional de restaurante au semnat un contract de închiriere valabil pentru cinci ani, iar în curând o să înceapă amenajarea locației pentru ca McDonald’s să deschidă prima unitate din centrul Sibiului, chiar în această vară.
McDonald’s deține în județul Sibiu încă două restaurante, respectiv la Șelimbăr (la intrarea în Sibiu) și pe Șoseaua Alba Iulia.
CITEȘTE ȘI: McDonald’s deschide noi restaurante și cafenele în România. Vizează și Sibiul
În acest moment reţeaua McDonald’s din România cuprinde 71 de restaurante în 21 de oraşe şi 4.500 de angajaţi, iar surse apropiate de companie afirma că noua locaţie din Sibiu va fi gândită în stilul celei din Arad. Şi acolo există un restaurant Mc în centrul istoric, doar că acela fusese deschis în 1997 şi remodelat anul trecut, pentru a fi în ton cu arhitectura urbană.

Ultima oră

Comentariul meu