topul mârlanilor - bolid de lux parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap la mall în sibiu
Foto mic colaj - Facebook / Emilian Luș - profilul public

Un cititor ne-a trimis fotografiile cu autoturismul ce aparține sibianului care acum doi ani a fost amendat că a intrat cu mașina pe plajă la Mamaia.

’’Nu este posibil așa ceva! Sunt oameni cu handicap și nu au unde să parcheze din cauza unora care parchează unde vor’’, ne-a transmis cititorul care ne-a trimis aceste fotografii. Pozele sunt făcute vineri seară, la ora 19.43, în parcarea Shopping City Sibiu. Autoturismul aparține lui Emilian Luș, cel care deține un salon de masaj erotic în Sibiu și care în 2016 a fost amendat cu 20.000 de lei pentru că a intrat cu mașina pe o plajă din stațiunea Mamaia (FOTO și detalii, AICI). Șoferul aflat la volan a găsit de cuvință că e mai ușor să parcheze pe locurile destinate persoanelor cu handicap, decât să caute un loc de parcare liber. Probabil că trebuia să meargă puțin mai mult pe jos. Frumos exemplu!

Îl ’’premiem’’ și noi cu o prezență în Topul Mârlanilor! Ai surprins și tu un mârlan? Publică poza aici: http://topulmarlanilor.ro/publica/

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nespalatului astuia chiar nu ii face nimeni nimic? Militia din Sibiu unde esti cand jegosul isi face de cap peste tot prin oras? ANAF unde dracu esti de nu il pureci pt sursa veniturilor? Crima organizata unde esti de nu il intrebi de sanatate despre manevrele lui dubioase direct pe fata? A scuzati, dormiti si nu vreti sa fiti deranjati!