mobilizare generală pentru curățenie în parcul sub arini. participă și tu
Foto Arhivă

Parcul Sub Arini, cea mai mare zonă verde a Sibiului, este din păcate și un loc în care cei care trec pe aici aruncă diverse lucruri de care nu mai au nevoie. Asociația Eco Drumeții Montane însă vrea să îl curețe și are nevoie de ajutorul sibienilor.

Așa că îi cheamă pe cei care doresc să dea o mână de ajutor în data de 21 aprilie la ora 9, în fața Hotelului Parc. Reprezentanții asociației spun că cel mai bine este ca cei care vor participa la eveniment să poarte încălțăminte sport și pantaloni lungi. Nu au nevoie de nimic decât de entuziasm, pentru că asociația le va pune la dispoziție sacii în care se va aduna gunoiul și mănuși de protecție.

”Am introdus și acest parc în seria cu acţiuni de ecologizare care chiar dacă este putin diferit pentru noi, dorim să luăm la rând aleile şi spaţiile verzi din preajmă, adunând toate gunoaiele aruncate pe jos, din pârâu sau printre copaci. Așadar ne dorim și vă așteptăm la cât mai mulți VOLUNTARI, de la cel mai mic până la cel mai mare! Dorim ca în urma acestei acţiuni să îi oferim parcului, o formă pur sălbatică și nealterată a naturii!”, spun cei de la Eco Drumeții Montane.

Mai multe informații se pot obține la telefon 0757686621

Ultima oră

Comentariul meu