începe un weekend cu super evenimente. unde ne distrăm la sibiu
FOTO: Dico Emil

Finalul de săptămână e deja aici, iar programul trebuie bine aranjat astfel încât să ajungeți la cât mai multe evenimente pregătite în oraș. Și sunt multe și variate.

Cel mai tare eveniment este fără îndoială concertul Loredanei din Cotton Pub by Night, de sâmbătă seara. Vine ca să aniverseze cinci ani de Cotton Pub, așa că nici nu mai încape îndoială că trebuie să fiți prezenți la eveniment. Detalii aici.începe un weekend cu super evenimente. unde ne distrăm la sibiu

Wanda, un spectacol despre bullying, se joacă din nou vineri de la ora 18, la Teatrul Gong. De ce trebuie văzută piesa, aflați de aici.

Unii dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică ușoară românească vin la Sibiu unde vor concerta vineri, la Sala Thalia, de la ora 19. Un bilet costă 10 lei, cu reducere de 50% pentru pensionari, elevi și studenți. Punctele de vânzare bilete sunt: Primaria Municipiului Sibiu Centrul de Informare Turistica Str. Samuel Brukenthal, nr. 2 Piata Mare – intrarea F Luni – Joi: 9:00 – 16:00 Vineri: 9:00 – 13:30

Vedere de pe pod” de Arthur Miller se va juca vineri seara dela ora 19 la Teatrul Radu Stanca, dar și sâmbătă de la aceeași oră. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

FC Hermannstadt joacă sâmbătă de la 11.30 pe stadionul Municipal. Sibienii întâlnesc pe cei de la Luceafărul Oradea, într-un meci care contează pentru liga 2.începe un weekend cu super evenimente. unde ne distrăm la sibiu

CSU Sibiu evoluează în primul meci al returului grupei 1-6, pe teren propriu cu BCM U Pitești. Partida are loc de la ora 18.00 la Sala Transilvania.

Atelierul de…Meșterilit” este pregătit pentru copiii cu vârste între 6 și 10 ani. Coordonatorul Aurelia Călinescu îi așteaptă sâmbătă, la Teatrul Gong, de la ora 10 și 12. Durează o oră jumătate.

Muzicanții din Bremen” este spectacolul ce se va juca sâmbătă de la ora 11 și 18 la Teatrul Gong, dar și duminică de la ora 11. Copiii de peste 3 ani sunt așteptați în sală pentru aproximativ 50 de minute. Un bilet costă 9 lei.începe un weekend cu super evenimente. unde ne distrăm la sibiu

Iubitorii baletului au ocazia sâmbătă și duminică să vadă spectacolul ”Paquita si Anotimpurile” la Sala Thalia, de la ora 19. Biletele se pot achizitiona începand de pe platforma kompostor.ro sau de la biroul de vanzare bilete din cadrul Centrului de Informare Turistica aflat la parterul Primariei Municipiului Sibiu.

Hedda Gabler” de de Henrik Ibsen este piesa de duminică seara de la Teatrul Radu Stanca. Va începe la ora 19 și va dura aproximativ 3 ore. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu