evaluarea proiectelor pe agenda culturală și agenda comunității ale județului sibiu. lista completă!

Consiliul Județean Sibiu a publicat lista cu proiectele de pe agenda pentru dezvoltarea comunității și agenda culturală eligibile pentru finanțare în 2018. Cele care au obținut minim 60 de puncte vor primi bani de la CJ.

Dintre cele 67 de proiecte depuse pe agenda comunității 50 vor primi finanțare. Cel mai mare punctaj- 94 – a fost obținut de Asociația turismul Sibian care va organiza Festivalul Brânzei și Țuicii la Rășinari.

Dintre cele 97 de proiecte depuse pentru agenda culturală 52 au atins cele 60 de puncte și vor fi finanțate. Dintre acestea șase au primit maxim de puncte – 100. Festivalul Internațional de Teatru se numără printre acestea dar și Transilvania Tattoo Expo.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A PROIECTELOR DEPUSE ȘI PUNCTAJELE PRIMITE DE FIECARE

Perioada de depunere a contestațiilor este 13 – 17 aprilie, urmând ca până în 20 aprilie să fie soluționate eventualele contestații.

Vineri, 20 aprilie, pe site-ul Consiliului Județan Sibiu vor fi afișate proiectele de hotărare privind aprobarea Agendei Comunitătii, respectiv a Agendei culturale a județului Sibiu pentru anul 2018, cu sumele aferente.

Ultima oră

Comentariul meu